Akçay Belediyesi'nde Başarılı Personellere Ödül..

Akçay Belediyesi

Başkanı Cahit İnceoğlu, Çalışanlarımızı teşvik etmek için yaptığımız ankete göre bu yıl ilk kez dört arkadaşımızı ödüllendirdik.



  1. Akçay Belediyesi'nde Başarılı Personellere Ödül..

    Belediyesi'nde, anketle belirlenen başarılı çalışanlar ödüllendirildi. Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu, Çalışanlarımızı teşvik etmek için yaptığımız ankete göre bu yıl ilk kez dört arkadaşımızı ödüllendirdik.” dedi.
    Belediye personeli arasında yapılan anketle 2011 yılının başarılı, disiplinli, düzenli ve uyumlu olmak üzere dört dalda başarılı bulunan çalışanlar, Başkan İnceoğlu tarafından plaket ve küçük altınla ödüllendirildi. Anket sonuçlarına   göre en başarılı personel, aynı zamanda Belediye-İş Sendikası işyeri temsilcisi olan Ramazan Öksüz, en uyumlu personel Ersay Taylan, en düzenli personel Eyüp Satıl, en disiplinli personel Okan Kozalı seçildi. Başkan İnceoğlu, yaptığı açıklamada, "Çalışanlarımızı teşvik etmek için başarılı olanları ödüllendirme yoluna gittik. Bu demek değildir ki diğer arkadaşlarımız başarısız ancak halkımıza daha kaliteli hizmet sunabilmek için başarılı olanları ödüllendirmemiz, başarısız olanlara gerekli uyarıları yapmamız gerekiyor.” şeklinde konuştu.













Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı